1. 
ShivaShiva Shankara HaraHara MahaDeva
ShanthaRupa Shakthi Naadhaa Namasthea Namasthea ||
(ShivaShiva Shankara)
2. 
NamaShivaya naadhamanthra Chanthra Mowleeswara
   "Amirtha varsha SaamaGana loalaa" ||
(ShivaShiva Shankara)
3. 
Nandheeswara  Paramaeswara Mahaeswara Eswara
   "Amirtha varsha SaamaGana loalaa” ||
(ShivaShiva Shankara)
4. 
ThrimurththiRupa thri-naethra thrisula Neelakantaa
   "Amirtha varsha SaamaGana loalaa" ||
(ShivaShiva Shankara)
5. 
Pannaka pushanaa Parvathi Praana Naadhaa
   "Amirtha varsha SaamaGana loalaa" ||
(ShivaShiva Shankaraa)
1. 
சிவசிவ சங்கரா ஹரஹர மஹாதேவா
சாந்தரூப சக்தி நாதா நமஸ்தே நமஸ்தே ||
2. 
நமசிவாய நாதமந்த்ர சந்த்ர மௌலீஸ்வரா
   "அமிர்த வர்ஷ சாமகான லோலா" ||
3. 
நந்தீஸ்வரா பரமேஸ்வரா மஹேஸ்வரா ஈஸ்வரா
   "அமிர்த வர்ஷ சாமகான லோலா ||
4. 
த்ரிமூர்த்திரூப த்ரி-நேத்ர த்ரிசூல நீலகண்டா
   "அமிர்த வர்ஷ சாமகான லோலா" ||
5. 
பன்னக பூஷணா பார்வதி ப்ராண நாதா
   "அமிர்த வர்ஷ சாமகான லோலா" ||